Ana SayfaGenelManşet

Hamas: “İşgal Ordusunun Zayiatları Açıklanırsa Siyonist Toplum Şok Geçirecek”

İşgal Ordusunun Zayiatları

İslamî Direniş Hareketi (Hamas) sözcüsü Dr. Sami Ebu Zuhri, işgal ordusunun son Gazze savaşında verdiği kayıpların hacmi açıklanırsa Siyonist toplumun şok olacağını söyledi.

Siyonist işgal askerlerinin deniz üssüne yönelik Kassam Tugayları’nın yaptığı operasyonun görüntülerinin basına sızmasıyla işgal rejiminde başlayan çalkantıları, şoku ve eleştirileri değerlendiren Hamas sözcüsü Ebu Zuhri “sızdırılan görüntüler Siyonistler için adeta bir skandaldır. Bu görüntüler Netanyahu’nun yalan söylediğini ortaya koyarken, Gazze’deki direniş güçleriyle Hamas hareketinin de doğru söylediğini ortaya koydu” dedi.

Kassam Tugayları’nın Siyonist işgal ordusuna ait bilgisayarlara girerek aldığı ve daha sonra yayınladığı iki ayrı videoda Kassam Tugayları’na mensup mücahitlerin işgal ordusuna ait askeri üsse girip işgal askerleriyle kahramanca çarpıştıkları görülüyor. Daha önce görüntülerin yalnızca baş tarafını yayınlayan işgal rejimi, mücahitlerin askeri üste eylemi gerçekleştiremeden öldürüldüklerini iddia etmiş; Kassam Tugayları ve Hamas ise mücahitlerin işgal askerlerine ciddi manada zayiat verdirdikten sonra şehit olduklarını duyurmuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CAPTCHA (Şahıs Denetim Kodu) Resmi

*

Başa dön tuşu