iranManşet

İran: Suriye’de yakın zamanda büyük bir zafer olacak

MUHAMMED-CAFERİ

İran İslam İnkılabı Muhafızlar Ordu Komutanı Tümgeneral Muhammed Ali Caferi, İslam inkılabının merkezi de olan İran dahil, Batı Asya güvenliğinin Suriye’deki direniş cephesine bağlı olduğunu belirtti.

Hemedan ilinde, Suriye’de şehit düşen General Hüseyin Hemedani’nin cenaze töreninde konuşan Ali Caferi, Tekfircilerin tamamen kökünün kazınmasına kadar, teröristlere karşı mücadele de devam edecektir açıklamasında bulundu.

General Hemedani’nin Suriye’deki direniş cephesinin korunması uğruna hayatını kaybettiğini belirten İran İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu komutanı, ABD, Suriye’nin düşmesi için fırsat kolluyor. General Caferi, Suriye’nin düşmesi durumunda Amerika’nın bölgede gizli planlarını yaymak için zemin oluşturacağını ifade etti.

Komutan Caferi, İran halkı Amerika, Siyonst İsrail rejimi ve Suud rejimine karşı bölgedeki Müslüman halkları kanlarının son damlasına kadar koruyacaktır, dedi.

Suriye’nin İslami cephenin ileri hattı olduğunu söyleyen Caferi Batı Asya ve İran’ın güvenliğinin Suriye’deki direnişe bağlı olduğunu belirtti ve ekledi “Suriye’de zafer yakın”.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CAPTCHA (Şahıs Denetim Kodu) Resmi

*

Başa dön tuşu