Ana SayfaGenelManşet

İşgal güçleri dün gece Gazze Şeridi’nin çeşitli bölgelerine hava saldırısı düzenledi.

İşgal güçleri hava saldırısı

Korsan İsrail dün gece Gazze Şeridi’nin çeşitli bölgelerine bir dizi hava saldırısı düzenledi. Saldırılarda ölen veya yaralanan olmadığı ifade edildi.

Yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre, işgal ordusu savaş uçakları Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Beyt Hanun Köprüsü arkasında bulunan ve Eş-Şeva ailesine ait bir tarım arazisine iki kez saldırı düzenledi. İşgal uçaklarının beldede bulunan Hammude petrol istasyonunun doğusundaki bir tarım arazisini de hedef aldığı bildirildi.

İşgal güçleri daha sonra Gazze Şeridi işgal altındayken “Netzer Hazani” olarak adlandırılan ve işgalden kurtarıldıktan sonra “Hıttin” adını alan yerleşkedeki seralara saldırı düzenledi. Saldırının çok büyük maddi hasara yol açtığı ifade edildi.

İşgal ordusuna ait savaş uçaklarının ayrıca Deir Belah kentinin güneyindeki El-Matahin bölgesinde İslami Cihad Hareketi’ne ait bir eğitim kampına birkaç füze attığı kaydedildi.

Gazze’deki Sağlık Bakanlığı sözcüsü Dr. Eşref El-Kudra, hava saldırılarında ölen veya yaralanan olmadığını ve işgal uçaklarının Gazze Şeridi semalarında uçmaya devam ettiklerini söyledi.

İşgal güçleri, dün akşam (5 Nisan Cumartesi) 1948′de işgal edilen Filistin topraklarında bulunan Askalan kenti sahiline dört füze düştüğünü ve hava saldırılarının füzelere misilleme olduğunu iddia etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CAPTCHA (Şahıs Denetim Kodu) Resmi

*

Başa dön tuşu