Genel

Reyhanlıda Pis Kokular

red

REDHACK, Reyhanlı belgelerini ifşa etti!

 

Redhack’in ulaştığı Jandarma yazışmalarına göre, 25 Nisan’dan itibaren El Kaidecilerin bombalı araç saldırısı yapacakları biliniyor ancak hiçbir önlem alınmıyor.

Redhack tarafından yayınlanan Jandarma yazışmaları, onlarca yurttaşın hayatını kaybettiği Reyhanlı patlamasıyla ilgili olarak AKP’nin başvurduğu yalanları bitirdi. Şimdiye kadar patlamanın sorumlusu olarak Suriye yönetimini suçlayan AKP’nin, Redhack’in ulaştığı belgelerde göz göre göre gelen patlamaya karşı hiçbir önlem almadığı görülüyor.

Jandarma İstihbarat yazışmalarında, 25 Nisan tarihinden itibaren Suriye’nin muhaliflerin kontrolündeki Rakka şehrinde, El Nusra üyelerince bomba yüklenmiş araçların bulunduğu, bu araçların Suriye yönetimi tarafından arandığı ve söz konusu araçların Suriye’de bombalı saldırılarda kullanılmak üzere hazırlandığı fakat Suriye’de bunu gerçekleştiremeyince Türkiye’ye gönderildiği ve Türkiye’ye yönelik bir saldırıda kullanılacağı bilgisi bulunuyor.

Ancak istihbarat raporlarının açık bir şekilde göstermesine rağmen, AKP hükümetinin saldırıların önlenmesi amacıyla tek bir adım dahi atmadığı görülüyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CAPTCHA (Şahıs Denetim Kodu) Resmi

*

Başa dön tuşu