Ana SayfaGenelManşet

Siyonistlerin Gözünden Nasrallah’ın Aşura Konuşması.“Her şeyi yapabilecek potansiyele sahip bir Hizbullah portresi sundu”

014a422ab64ab048d2aac27f7a8c2f78_XLSeyyid Hasan Nasrallah’ın Aşura merasimlerinin son iki gününde canlı olarak yaptığı konuşmalar Siyonist medyada geniş yankı buldu.

Siyonist rejim gazetelerinden Yediot Ahronot, Nasrallah’ın en son yaptığı konuşmanın 17 dakika sürdüğünü fakat bu süre zarfında birçok konuya kısa ve öz bir şekilde değinerek Hizbullah’a ve direnişe kurulan tuzakların farkında oldukları mesajını verdiğini belirtti.

Gazete, Nasrallah’ın konuşmasının “her şeyi yapabilecek potansiyele sahip bir Hizbullah portresi sunduğunu” aktardı.

Öte yandan gazetede, etkili konuşmasıyla kalabalıkları harekete geçirebilen Nasrallah’ın 17 dakika süren konuşmasının karşısında ‘İsrail’den kalkan savaş uçaklarının Hizbullah’ın bulunduğu mevzilere ancak 21 dakikada ulaşabildiğine dikkat çekildi ve bu durumun “çok şey ifade ettiği” belirtildi.

Gazete, Nasrallah’ın Lübnan hakkında söylediklerinin ise teknolojik açıdan ayrı bir önem arz ettiğine değindi ve Hizbullah’ın genel olarak Lübnan’da ve özelde de Beyrut’ta hava sahasını etkileyebilecek, iletişim ve internet ağlarını etkisiz hale getirecek bir teknolojiye sahip olduğunu iddia etti.

Siyonist gazetenin son olarak dikkat çektiği nokta ise Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah’ın her iki günde de halka açık bir platformda etrafında camdan bir platform ya da etten bir duvar olmaksızın konuşabilme cesaretini sergilemiş olması idi. Gazeteye göre Nasrallah’ın bu hareketi, onun civarda olup biten her şeyden haberdar olduğunu ve her an her şeyi yapabilecek pozisyonda olduğunun bir göstergesi idi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CAPTCHA (Şahıs Denetim Kodu) Resmi

*

Başa dön tuşu