Ana SayfaGenelManşet

Suriye Enformasyon Bakanı Omran el Zoubi: Beyrut’un güneyinde meydana gelen terör patlaması korkakça ve haincedir

suriye_enformasyon bakanı

Suriye Enformasyon Bakanı Omran el Zoubi: Beyrut’un güneyinde meydana gelen terör patlaması korkakça ve haincedir

Omran el-Zoubi; komplocuların Suriye’de ordu kurumunu parçalama ve dağıtma planlarının hedefine ulaşamadığını dile getirerek Suriye kahraman ordusunun her daim bu toprakların koruyucusu olarak kalacağını beyan etti.

Zoubi bugün Lazkiye’de el-Esad Kültür Merkezinde, ülkede yaşanmakta olan durumla ilgili son gelişmelere ilişkin düzenlediği açık oturumda; kahraman ordumuzun zaferi sağlayacak azim ve ısrara sahip olduğunu ifade etti.

Suriye’ye karşı birleşerek komplo kuranların Suriye’nin gelecekte ne olacağıyla ilgilenmediklerini belirten Zoubi; komplocuların ilgilendikleri tek konunun vatan topraklarının kahraman koruyucusu ordu kurumunu dağıtmak olduğunu söyledi.

Ülkede yaşanan olaylar ve silahlı terör grupları karşısın kahraman ordu birliklerimizin sağladığı başarılara ilişkin bir anlatım sunan Zoubi; başta silahlı terör gruplarına kapılarını açarak onlara silah ve lojistik destek sunan civar devletler olmak üzere terör üzerine yatırım yapan bütün tarafların hezimete mahkum olduklarını beyan etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CAPTCHA (Şahıs Denetim Kodu) Resmi

*

Başa dön tuşu