Ana SayfaGenelManşet

Suriye için hümanist gözükenler Gazze için nerede ?

 

gazze-tarimina-biyolojik-saldiri

Siyonist İsrail’in uçaklarla Gazze Şeridi’ne böcek ilacı ve henüz içeriği tespit edilemeyen kimyasallar püskürtmesi nedeniyle 90 dönümden büyük alan üzerine ekili mahsullerin telef olduğu bildirildi.

Filistinli çiftçi İsam Ebu Meharib (42), Gazze’nin iç kesimlerindeki Vadi es-Salka bölgesinde tarım arazilerine sahip olduğunu belirterek, yaşadıklarını şöyle anlattı: Birkaç gün önce sabah erken saatlerde İsrail’e ait uçaklar sınıra yakın bölgelere ve iç kesimlerdeki tarım arazilerine büyük miktarda bilinmeyen bir kimyasal ve böcek ilacı püskürttü. Bir sonraki gün kimyasal ve böcek ilacı atılan arazilerdeki mısırların, meyvelerin ve çok sayıda ağacın telef olduğunu gördük.

Gazze’deki Tarım Bakanlığı’nın söz konusu arazilerdeki ürünleri test etmesinin ardından derhal imha edilmesi kararını verdiğini söyleyen Meharib, İsrail’in ocak ayında da aynı şekilde Gazze’ye çeşitli kimyasallar attığını ve bakla, bezelye, baharat ve kokulu bitkilerin tüketilemez hale geldiğini hatırlattı.

Suriye için  hümanist (insancıl) gözükenler Gazze için nerede ? 

Siyonist İsrail, Gazze’deki Sünni kardeşlerimizin ekili mahsullerini zehirlerken neden sesiniz çıkmıyor ? İran İslam Cumhuriyeti sahip çıkıncada İran’ın yayılmacı planlarından bahsedip, İran’ı susturup Gazzelileri İşgalci İsrail’e mi teslim etmek istiyorsunuz ?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CAPTCHA (Şahıs Denetim Kodu) Resmi

*

Başa dön tuşu