ManşetYolsuzluklar

Gökçek; “Şerefli ise ispat eder”

bülent arınç parsel parsel sattı
Melih Gökçek, Bülent Arınç’ın suçlamalarıyla ilgili aylar sonra konuştu. Parsel parsel satışı önce kabul, ardından inkar eden Gökçek, Arınç için “Adam kızgınlığından bir laf etmiş, geri dönemiyor” dedi
Önce kabul, sonra inkar etti

“İlk belediye başkanı olduğum günden bu yana okul ve hastaneyle ilgili tüm istekleri, trafiği engellememek kaydıyla yerine getirelim diye teklif ediyorum. Kaç tane böyle karar var” diyen Gökçek, Büyükşehir Belediye Meclisi’nin onayının olduğu 13 karar bulduğunu belirtti, kimseye hiçbir yeri dağıtmadıklarını, peşkeş çekmediklerini iddia etti.

“ŞEREFLİ İNSAN İSPAT EDER”
Arınç’ın sözlerine sinirlenen Gökçek, Kaya’ya şu yanıtı verdi: “Bu parsel lafında bir iddianız varsa, şerefli insan ispat eder. Neyi kastediyorsan söyleyeceksin. Laf atma o zaman. ‘Parsel parsel’ demek terbiyesizliktir, terbiyeni takın. Sizi mahkemeye vereceğim. Arınç, çıktı televizyonda parseli yolsuzluk olarak kullanmadığını söyledi. Bunu bir tarafa bırakıp menfaat iddia edenden hesap sorarım. Parsel parsel bir yeri birine bedava peşkeş çekmek demektir. Adam bana kızgınlığından arkamdan bir laf etmiş, ağzından bir laf çıkmış, ne kendisi geri dönebiliyor, siz de peşine takılıyorsunuz. Burada hangi konu Meclis iradesinin dışında çıktı? Oybirliği ile geçmiş bir sürü karar var.”

CHP’li Hüseyin Kaya ise “Ben söylemiyorum sizin genel başkan yardımcınız söylüyor” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CAPTCHA (Şahıs Denetim Kodu) Resmi

*

Başa dön tuşu