Ana SayfaETKİN ÖNDEGenelManşet

28 Şubat Bahane İşler Şahane !

112

  Bir gecede çıkarılan yasalarla zina edenler,yolsuzluk yapanlar hemen ceza evinden çıkabiliyor ve ardında yetkililer kanunlara aykırı bir işimiz yok diyebiliyorlar.Nedense bu meclisin acil kanun çıkarma yetkisi bir türlü 28 şubat mağdurları için işlemiyor,aksine 28 şubat zihniyeti  eskisinden daha da güçlü bir şekilde (AKP döneminde) halkın üzerinde baskı kuruyor.

28 Şubat mağdurlarında Yakup Kösenin cezası Akp Döneminde onandı.Hatta cezaları yeni çıkan kanunlarla 28 Şubat mağdurlarının aleyhine oldu.

Köse’nin avukatı  Muşir Deliduman ise, 28 Şubat’ın 14 yaşındaki çocuğu evinde Kuran’ı Kerim bulunduğu için hapse atmaktan çekinmediğini belirterek, “Yine ceza verildi. AYM’ye bireysel başvuruyu da yaptık. Yakup’un ceza alması kanuna aykırıdır. Hala hapse atılmak isteniyor. Bu haksızlık durmalı” dedi.

  Star’ın haberine göre 28 Şubat mağduru Yakup Köse de şunları söyledi: “Müslüman Anadolu halkına karşı yapılan 28 Şubat darbesi neticesinde, çocuk denilecek bir yaşta kendimi zindanda bulmuştum. O günden bugüne sistemin düşmanlığı devam ediyor. 14 yıdır süren yargılama sonucu ben ve gönüldaşlarım hapis cezası aldık. Yargıtay da verilen hapis cezalarını onadı. Her an hapse girme durumuyla karşı karşıyayız. dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CAPTCHA (Şahıs Denetim Kodu) Resmi

*

Başa dön tuşu