Ana SayfaFoto galeriGenelManşet

Beşşar Esad 2015’e Suriye askerleriyle beraber girdi

esad-suriye ordusu

Yeni yılın başlamasıyla Suriye cumhurbaşkanı Beşşar el Esad dün akşam saatlerinde Şam’ın kenar mahallelerinden Cobar Bölgesinde ordu birliklerini mevkilerinde ziyaret etti.

Cobar’ın birçok bölgesinde tekfirci ve hain terör çetelerine karşı savaşan ordu birliklerini ziyaret edip yeni yıllarını kutlayan el Esad; kahraman askerlerin gerçekleştirdikleri başarılarla birlikte vatan ve vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamada bulundukları fedakarlıkların takdire şayan olduğunu vurguladı.

Kahraman ve yiğit silahlı kuvvetlerin askerlerine seslenen el Esad; “Yılbaşı gecesinde aileleri hep birlikte olur. Fakat sizler, ailenizi bırakıp halkınızı ve vatanınızı korumak için burada olmayı tercih ettiniz..” diyerek ordu birliklerinin vatan ve halkı korumak için bulunduğu fedakarlığa dikkat çekti.

Yeni yılı karşılamanın tüm insanlar için bir umut olduğunu ifade eden el Esad; fakat en büyük umudun, silahlı kuvvetler ve saflarında savaşan herkesin teröre karşı zaferi olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı el Esad; teröre karşı savaşan askerlerin aileleriyle birlikte Suriye Arap Ordusu, Halk Savunma Güçlerinden şehitlerin ailelerini selamlayıp yeni yıllarını kutladı. Yaralılara da acil şifalar dileyip yeni yıllarını kutlayan el Esad; şehit ve yaralıların fedakarlıklarıyla birlikte ailelerinin azimetinin Suriye’nin mücadelesinde temel bir rol oynadığının altını çizdi.

El Esad Cobar’da ateş hattında silah taşıyan kahraman askerler aracılığı ile Suriye’nin her karış toprağında halka karşı savunan terör çetelere yönelik silah taşıyan herkesi selamlayarak yeni yıllarını kutladı. El Esad; “Bizler toplum ve halk olarak sizleri kucaklıyoruz, fakat maneviyatlarımızın kaynağı siz ve sizin maneviyatlarınızdır..” dedi.

Ziyaret sırasında ordu birliklerinin kahraman askerleri vatan ve vatandaşları koruma azimetlerini ifade ettiler. Askerler Suriye’nin onur ve egemenliğini korumakla birlikte yurdun her karış toprağında terörü bertaraf edip güvenlik ve istikrarı sağlamada el Esad ve Suriye halkına taahhütlerde bulundular.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CAPTCHA (Şahıs Denetim Kodu) Resmi

*

Başa dön tuşu